Pages

Saturday, November 2, 2013

New business..!!! Yang HOT masa kini!!! PhytoScience

Aha.  Sebelum ni aku ada cakap nak buat biz balik kan kan.. and finally aku tau dah nak buat ap..

Aku diperkenalkan dengan biz ni....~ 

PhytoScience. Kenapa dier BEST? Sebab produk dier yang berkesan. and Marketing Plan yang mudah.. dan tersangat mudah~!

Bayangkan... dengan pakej bermula serendah RM270, boleh dapat income sampingan! Cecah 5 figure SEHARI!! ulang suara. SEHARI okeh! join tu bukan join saja2. dapat 2 kotak double stemcell ni. Harga sekotak RM250. 

Sangat bagus tuk kesihatan..


 Huhu. apa lagi nak?

SIHAT, CANTIK daaannnnn tambah INCOME~!

complete package kan?!

So, bagi sapa2 yang nak pencerahan tuk produk ni, bleh call saya di 013-3332476.

# p/s mesti rase banyak btol yang aku buat. hahaha. saja membusykan diri. kate nak meniaga....

2 comments:

  1. thnx sis. sj isi masa lapang. jom join skali =)

    ReplyDelete